Please enable JS


Concert statistieken

Show 58 van 86 van Working on a Dream Tour
Aantal nummers gespeeld:28
Aantal gebruikers die bij dit concert waren:108
Wereld premieres:-
Tour premieres:-
Persoonlijke premieres:
Login om je persoonlijke premieres of je persoonlijke notities te zien

22/08/2009, Mansfield, MA Verenigde Staten

Comcast Center


   1 Jackson Cage
   2 She's The One
   3 Working On The Highway
   4 Hungry Heart
   5 Outlaw Pete
   6 Badlands
   7 Working On A Dream
   8 Seeds
   9 Johnny 99
   10 Point Blank
   11 Raise Your Hand
   12 Burning Love
   13 For You
   14 Trapped
   15 Waitin' On A Sunny Day
   16 The Promised Land
   17 If I Should Fall Behind
   18 Backstreets
   19 Lonesome Day
   20 The Rising
   21 Born To Run
   22 Rosalita (Come Out Tonight)
   23 Detroit Medley
   24 Hard Times (Come Again No More)
   25 American Land
   26 Dancing In The Dark
   27 Born In The U.S.A.
   28 Twist And Shout
wereldpremière Premiere this country tourpremière persoonlijke première
Lengte concert: onbekend
Is deze setlijst niet correct, heb je aanvullingen of wijzigingen? Geef het aan ons door via het contact formulier.

 Ik was hier. Login om dit concert toe te voegen aan Mijn Concerten.

Aantal gebruikers die bij dit concert waren: 108